Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

RE: [BPQ32] Node List Showing (MCBBS/1 [1 Attachment]

Expand Messages
  • Jerry
    Hi Mike, I went into 4 other nodes and they all do the same thing. I also went into my Victor KANode/PBS which is running KAGold and it showed (MCBBS/V Jerry
    Message 1 of 3 , Apr 20, 2012
    • 1 Attachment
    • 10 KB
    Hi Mike,



    I went into 4 other nodes and they all do the same thing. I also went into
    my Victor KANode/PBS which is running KAGold and it showed (MCBBS/V



    Jerry N7YGE







    From: BPQ32@yahoogroups.com [mailto:BPQ32@yahoogroups.com] On Behalf Of Mike
    Melnik
    Sent: Friday, April 20, 2012 8:40 AM
    To: BPQ32@yahoogroups.com
    Subject: RE: [BPQ32] Node List Showing (MCBBS/1 [1 Attachment]





    [Attachment(s) from Mike Melnik included below]

    Jerry

    That looks like Xnet of FlexNet node display, what about other nodes do they
    show the same?

    Mike-N9PMO
    www.n9pmo.com
    -----Original Message-----
    From: BPQ32@yahoogroups.com <mailto:BPQ32%40yahoogroups.com>
    [mailto:BPQ32@yahoogroups.com <mailto:BPQ32%40yahoogroups.com> ]
    On Behalf Of Jerry
    Sent: Friday, April 20, 2012 3:31 AM
    To: BPQ32@yahoogroups.com <mailto:BPQ32%40yahoogroups.com>
    Subject: [BPQ32] Node List Showing (MCBBS/1

    When I connect to a mountain top node and ask for the node
    list, I see my node as (MCBBS/1. Why is there a "(" at the start of my
    node name? None of the other nodes on the list have the "(" and to connect
    to MCBBS you do not use the "(". It has to be BPQ32 sending out the "(" I
    do not see anything in my BPQ32.cfg file that would cause this.

    Thank you.

    Jerry N7YGE
Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.