Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [BPQ32] Re: BPQ32 and Windows 2000

Expand Messages
  • Miroslav Skoric (YT7MPB)
    ... No I didn t. Will try one of these days. ... Pity. Regards, Misko YT7MPB
    Message 1 of 25 , Apr 24 10:36 AM
    View Source
    • 0 Attachment
      John Wiseman wrote:

      > I don't have a copy of Windows 2000, so can't check this out. Perhaps
      > someone else in the group is running the BPQEther driver with W2K and can
      > help. Have you tried monitoring the ethernet link (say using Ethereal) to
      > see what is happening?
      >
      No I didn't. Will try one of these days.

      > DOS BPQ does not support AXIP.
      >

      Pity.

      Regards,

      Misko YT7MPB


      > 73,
      > John
      >
      >
      >
      > -----Original Message-----
      > From: BPQ32@yahoogroups.com [mailto:BPQ32@yahoogroups.com]On Behalf Of
      > Miroslav Skoric (YT7MPB)
      > Sent: 21 April 2007 23:02
      > To: BPQ32@yahoogroups.com
      > Subject: Re: [BPQ32] Re: BPQ32 and Windows 2000
      >
      >
      > Hi all,
      >
      > I tried to experiment with an Ethernet link between two computers, one
      > Windows 2000 Pro running BPQ32 4.10a and a DOS machine running BPQ
      > 4.08a. After both BPQ's are started, they seem to stay without problems
      > as long as they just idle, exchange their nodes lists, send their
      > beacons around etc. But soon after I 'connect' one switch from the
      > other, regardless of direction, BPQ32 gets into problems and its Console
      > start displaying:
      >
      > Error sending the packet:
      > Error sending the packet:
      > Error sending the packet:
      > Error sending the packet:
      > etc.
      >
      > In the same time it is obvious that the link between two machines is
      > dead so Windows 2000 Pro, on which BPQ32 is running, must be re-booted
      > in order to start a 'healthy' new session of BPQ32. It makes me wonder
      > what might be a problem.
      >
      > On the other side, I am interested in establishing (if possible) an AXIP
      > link between Windows/BPQ32 4.10a and DOS/BPQ 4.08a, instead of Ethernet
      > link. I mean, if I run BPQ32 with an AXIP port it doesn't get into
      > similar problem. But I don't know how to setup AXIP in 4.08a. I tried to
      > look for setup details but haven't found anything. Is 4.09 better in
      > that way?
      >
      > Regards,
      >
      > Misko YT7MPB
      >
      >
      >
      >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.