Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

8831RE: [BPQ32] Telnet wont go

Expand Messages
  • Mike Melnik
    Jul 5, 2012
    • 1 Attachment
    • 16 KB
    Jose, XE1FH

    Your Text did not come threw, this usually is when you have the E-Mail set
    for HTTP:


    Tony
    Are you running a Software Firewall like Zonealarm or Outpost 10061 is
    connection refused.

    Try it with the DOS command window, telnet 127.0.0.1 8010 if on the same
    machine as BPQ Telnet Server

    Mike-N9PMO
    www.n9pmo.com
    -----Original Message-----
    From: BPQ32@yahoogroups.com [mailto:BPQ32@yahoogroups.com]
    On Behalf Of jose garcia mercado xe1fh
    Sent: Thursday, July 05, 2012 9:28 PM
    To: bpq32@yahoogroups.com
    Subject: RE: [BPQ32] Telnet wont go


    -


    To: BPQ32@yahoogroups.com
    From: mmelnik1@...
    Date: Thu, 5 Jul 2012 20:40:50 -0500
    Subject: RE: [BPQ32] Telnet wont go


    Tony

    After I looked at John new Notes, I see he did change the
    command to
    DRIVER=Telnet,
    Tried it and works fine, sorry about throwing you off track.


    I did try the new BPQ32.DLL, it made a mess out of my BPQ32
    and Programs
    Had to go back to the previous BPQ32.DLL

    Mike-N9PMO
    www.n9pmo.com
    -----Original Message-----
    From: BPQ32@yahoogroups.com <mailto:BPQ32%40yahoogroups.com>
    [mailto:BPQ32@yahoogroups.com <mailto:BPQ32%40yahoogroups.com> ] On Behalf
    Of
    wavetel1
    Sent: Monday, July 02, 2012 6:08 AM
    To: BPQ32@yahoogroups.com <mailto:BPQ32%40yahoogroups.com>
    Subject: [BPQ32] Telnet wont go


    Any hints on how to get Telnet working ? I used to use it a
    while back but
    its now a inbuilt Client so it seems the config for this is
    now in the
    BPQ32.cfg file.
    I cant Telnet into it and Ive also tried running the BPQTCP
    term on the same
    machine. It cant connect and throws a 10061 error.

    Here is my section of the config file

    ; New Telnet Section

    PORT
    ID=Telnet Server
    DRIVER=Telnet
    CONFIG

    LOGGING=0
    DisconnectOnClose=1
    TCPPORT=8010
    FBBPORT=8011
    HTTPPORT=8020
    LOGINPROMPT=user:
    PASSWORDPROMPT=password:
    MAXSESSIONS=3
    CMS=0

    CTEXT=Welcome to G8BPQ's Telnet Server\nEnter ? for list of
    commands\n\n

    USER=vk5ah,xxxxxx,vk5ah
    USER=admin,xxxxxxxx,vk5ah

    ENDPORT

    Thanks in advance Tony VK5AH
  • Show all 9 messages in this topic