Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

8731RE: [BPQ32] BPQ error [1 Attachment]

Expand Messages
  • Mike Melnik
    Jun 16, 2012
    • 0 Attachment
      Dale

      If you want send me your bpq32.cfg I will look it over, and send you the
      Instructions for AGWtoBPQ.EXE, very easy to set up.

      73

      Mike-N9PMO
      www.n9pmo.com
      -----Original Message-----
      From: BPQ32@yahoogroups.com [mailto:BPQ32@yahoogroups.com] On Behalf Of
      Dallas Vanselow KC8HQS
      Sent: Saturday, June 16, 2012 1:57 PM
      To: BPQ32@yahoogroups.com
      Subject: RE: [BPQ32] BPQ error [1 Attachment]

       
      [Attachment(s) from Dallas Vanselow KC8HQS included below]
      Hi Mike.

      I checked the MailChat config and mine looks pretty comparable to yours.

      I'm not familiar with the AGWtoBPQ but will check it out later tonight. I
      am running different ports for BPQ telnet and AR cluster telnet.

      73,

      Dale KC8HQS

      From: BPQ32@yahoogroups.com [mailto:BPQ32@yahoogroups.com] On Behalf Of Mike
      Melnik
      Sent: Saturday, June 16, 2012 2:11 PM
      To: BPQ32@yahoogroups.com
      Subject: RE: [BPQ32] BPQ error [1 Attachment]

      [Attachment(s) from Mike Melnik included below]

      Dale

      After first installation, you must save the first four-configuration
      windows, included is a PNG of my MailChat config
      Window, I use ARC-4-32 here interfaced with AGWtoBPQ.EXE for node connects,
      Telnet TCP 23
      N9pmo.dyndns.org

      Are you possibly using the same TCP port in another program as in ARC?

      Mike-N9PMO
      www.n9pmo.com
      -----Original Message-----
      From: BPQ32@yahoogroups.com <mailto:BPQ32%40yahoogroups.com>
      [mailto:BPQ32@yahoogroups.com <mailto:BPQ32%40yahoogroups.com> ]
      On Behalf Of Dallas Vanselow KC8HQS
      Sent: Saturday, June 16, 2012 12:58 PM
      To: BPQ32@yahoogroups.com <mailto:BPQ32%40yahoogroups.com>
      Subject: [BPQ32] BPQ error [1 Attachment]

      [Attachment(s) <> from Dallas Vanselow KC8HQS included
      below]
      Hello everybody.

      This is the second time I've received this style error in
      the past week or 2. I say style because I don't down if they were the same
      numbers before but the wording is the same. The first time this happened,
      it was while I was sitting at the computer and I took care of it right away.
      The second happened yesterday and locked up BPQ and I didn't notice it until
      I couldn't access it or AR Cluster via telnet. I'm running version: 5.2.6.1

      Also, is anybody else having issues connecting to AB5K on AR
      Cluster???

      Thanks & 73,

      Dale KC8HQS
    • Show all 6 messages in this topic