Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [BCD396XT] Re: 2 days old - no P25 - any ideas?

Expand Messages
  • MCH
    Maybe you can UL a FreeScan file with the problem system to the FILES? Joe M.
    Message 1 of 9 , Nov 23, 2009
    • 0 Attachment
      Maybe you can UL a FreeScan file with the problem system to the FILES?

      Joe M.

      torontokris wrote:
      > I dont think its the programming. faulty P25 card or CPU im thinking
      >
      > Im in Toronto Canada... having a problem with everything digital, not just one talk group or one system.
      >
      > ALL digital talkgroups have this problem, Both a Moto type 2 mixed mode and a P25 system. VHF UHF & 800 conventional.. nothing.
      >
      > exact same programming was put into a 3 other 996xt and 3 other 396xt's and all others worked perfect right away no adjustments needed.
      >
      > Programmed from both radio reference and by hand in search mode in both ARC and freescan.
      >
      > Monitoring
      > Bell Fleetnet zone 1 (ontario)
      > Go Transit
      >
      >
      >
      >
      >
      > --- In BCD396XT@yahoogroups.com, MCH <mch@...> wrote:
      >> Incorrect programming? Many times, people mis-program a system that is
      >> not P25 as one that is. Which State/County/System are you monitoring?
      >> Also which TG are you having this problem on?
      >>
      >> Joe M.
      >>
      >> torontokris wrote:
      >>> Got a 2 day old 396xt and there is no P25 sound.
      >>>
      >>> I see P25 come up and hold during the full transmission but I hear nothing (just a click when transmission starts and almost very faint static - not the garbled digital noises)
      >>>
      >>> played with all the P25 settings as well as the "hold power on" advanced settings.
      >>>
      >>> ERR rate showing originally as 4 8
      >>> I got it down to 0 or 1 by playing with the advanced settings.
      >>>
      >>> Analog TG on the same control channel works perfect (rules out the speaker or receiver) .
      >>> Digital has a STRONG signal,
      >>> shows P25 (not enc)
      >>> Bandplan is correct
      >>> Programming is correct (working perfect on other 396xt I have without any adjustment),
      >>> and also re-programmed by hand and using another software package
      >>> updated to the latest firmware
      >>> re-set the scanner
      >>>
      >>> any ideas?
      >>>
      >>> thanks
      >>>
      >>>
      >>>
      >>> ------------------------------------
      >>>
      >>> Yahoo! Groups Links
      >>>
      >>>
      >>>
      >>>
      >
      >
      >
      >
      > ------------------------------------
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.