Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

86Re: Norfolk Meeting

Expand Messages
  • Steve Karg
    Sep 23, 2005
    • 0 Attachment
      Hello BACnet Lighting Working Group!

      We are scheduled to meet at the Little Creek Naval Amphibious Base in
      Norfolk, VA, from 8am-noon on Monday, September 26, 2005. Here is the
      agenda, which will also be posted at <ftp://SSPC:135@.../>,
      probably in the folder for the Norfolk meeting under the LA-WG, along
      with last meetings minutes.

      See you then!

      Steve
      ==============================
      Agenda

      BACnet Lighting Applications Working Group
      BACnet working groups interim meetings
      Sandpiper Conference Room on the 2nd floor in building at 3408 Drexler
      Manor.
      Little Creek Conference Center
      Little Creek Amphibious Base
      Norfolk, Virginia.

      Monday, September 26, 2005
      -----------------------------------
      1. Opening remarks – SSPC Interim Meeting (Bill Swan) (8:00 a.m. - 30
      minutes)
      2. Opening remark – working group (8:30 - 5 minutes)
      3. Circulation of attendance sheet, and introduction of those present
      (8:35 - 5minutes)
      4. Meeting role assignments (8:40 - 5minutes)
      *time keeper
      *scribe
      *non-agenda item attendant
      5. Approval of the minutes from the previous meeting. (8:45 - 5 minutes)
      6. Discussion and approval of the agenda for this meeting. (8:50 - 5
      minutes)
      7. Liason reports - (8:55 - 5 minutes)
      8. LA-WG proposal discussion / resolution via consensus (9:00 - 3 hours)
      * A method for "Room Combining"
      * A color property in the Lighting Output Object
      9. Break (10:00 - 10 minutes)
      10. Discussion of Non-Agenda Items (11:30 - 20 minutes)
      11. Schedule for future meetings.(11:50 - 10 minutes)
      12. Adjournment (12:00 noon)
    • Show all 3 messages in this topic