Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 • Back
 • About Group

 • Join Group
No activity in last 7 days

Group Description
 


Mirsevine
ne toplisten informative-kulturore ne gjuhen
Shqipe
Albemigrant.Kjo
listë është ngritur pa dallim feje krahine apo ideje dhe ka si qellim bashkimin
e shqiptareve nëper bote,mbrojtjen e gjuhes shqipe dhe trashgimnine e saj nga
brezat qe po lindin jashte trojeve etnike.Gjithashtu qellimi i kesaj liste është
sherimi i plages shekullore te shqiptareve

bashkimin e trojeve tona me shtetin ame Shqipërine
.Shekujt
u leshuan si skiftere mbi trojet tona duke i coptuar por asnjehere

nuk arriten qe te shuajnë gjuhen shqipe,kulturen e lashte
shqiptare.
..


 

Faqja mirmbahet nga Lek Gjoka

Group Information

 • 133
 • Albanian
 • Apr 30, 2003
 • English

Group Settings

 • This is a public group.
 • Attachments are permitted.
 • Members cannot hide email address.
 • Listed in Yahoo Groups directory.
 • Membership does not require approval.
 • Messages require approval.
 • All members can post messages.

Message History