Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

29Re: [AjutorREAL] Alege o seara in care poti merge la Bookfest, de miercuri pana duminica

Expand Messages
 • Alina Tuica
  May 27, 2011
   Salutari!

   Afisele si cartile nu au ajuns ieri la stand, dar azi sunt acolo, Diana, nu-ti face griji. Cei interesati pot primi de la noi (cei care suntem la stand) o carte de vizita. Vazand afisele este excelent, poti fi interesati si ne pot intreba despre. Cei carea u mai mult timp sau chef de o sueta, pot rasfoi si un dosar.

   Te pup


   2011/5/27 Diana Iancu <iancu_diana@...>
    

   Buna dimineata! :)
    
   Deoarece aseara am fost la BookFest la standul Serendipity, unde Alexandra a organizat un "colt" Ajutor Real, m-am gandit sa va spun cate ceva de acolo.
    
   Programul Serendipity la BookFest este unul destul de plin, dupa cum ati putut vedea in newsletterul primit, si prilejuieste adunari de oameni destul de mari.
   Aseara, de exemplu, ne-am relaxat si ne-am binedispus in ritm de chansonete. Aceste adunari sunt un moment bun pentru ca oamenii sa afle si de Ajutor Real. Cel mai potrivit si indicat ar fi sa existe ceva printat cu informatii minime despre diferite proiecte si adresa de web sau date de contact. Stiu sigur ca de asta seara vor exista si carti de vizita care vor putea fi impartite. Oricum, oamenii nu preau au timp si rabdare sa se uite peste dosarul cu proiecte si nici foarte mult timp sa stea de vorba, de aceea ceva care sa le ramana si care sa le aminteasca de Ajutor Real ar fi foarte potrivit.
    
   De asemenea, deoarece am fost intrebata daca pot aduce carti pentru a le dona, zilele astea chiar la standul Sependipity, Alexandra, draguta ca intotdeauna, a fost de acord, deci daca exista doritori sa doneze carti si vor sa vina la stand sa le aduca pe perioada festivalului de carte, o pot face.
   La fel si cu cartile de poezii, ele sunt expuse si se pot cumpara. Am cumparat si eu una aseara si m-am amuzat citind in drum spre casa. Este minunat cat de talentati pot fi copii.
    
   Va doresc un sfarsit de saptamana frumos si va recomand BookFest, in special standul Serendipity pentru un ceai bun si insertii de cultura, stil de viata, muzica si mai ales buna dispozitie. :)
    
   Cu drag,
   Diana 
       From: Alina Tuica <alina.tuica@...>
   To: AjutorREAL@yahoogroups.com
   Sent: Sat, May 21, 2011 1:29:06 PM
   Subject: Re: [AjutorREAL] Alege o seara in care poti merge la Bookfest, de miercuri pana duminica

    

   Super :)

   2011/5/21 claudia shakthy <shakthyi@...>
    

   A  confirmat Elena,deci Vineri putem merge noi doua :)
   Namaste,
   mk


   --- On Sat, 21/5/11, alina.tuica <alina.tuica@...> wrote:

   From: alina.tuica <alina.tuica@...>
   Subject: [AjutorREAL] Alege o seara in care poti merge la Bookfest, de miercuri pana duminica
   To: AjutorREAL@yahoogroups.com
   Date: Saturday, 21 May, 2011, 12:56

    
   Salutari!

   Ceainaria Serendipity are un stand la Bookfest si Alexandra ne ofera participare acolo in mod gratuit. Este o ocazie foarte buna de a promova organizatia, de a sta de vorba cu oamenii si de a lua pulsul.:)Bookfest se desfasoara de miercuri si pana duminica inclusiv. In fiecare seara in jurul orelor 18-21 cineva dintre noi poate fi acolo. Taxiul de intoarcere se poate deconta, doar luati un bon cu stampila, va rog. Alegeti una dintre zile (sau mai multe) in care puteti merge, astfel incat sa nu ne suprapunem.

   E important sa fim acolo. Completati si apoi dati reply:

   Miercuri -
   Joi -
   Vineri - Elena si Claudia

   Sambata -
   Duminica - Alina T.

   Cum participam noi la Bookfest? Foarte frumos! :)
   Ducem dosare de prezentare a ONG-ului, astfel incat oricine doreste poate lua un loc si rasfoi, ca sa vada ce activitati facem. Expunem intr-un cosulet cateva volume din Colectia de poezii (pe care deocamdata nu le putem vinde decat prin ceainarie, pentru ca nu avem casa de marcat. Postam cateva afise cu proiectul Daruri pentru Orfani si Strangem carti pentru Orfani. Oricine dintre noi poate spune cateva vorbe despre aceste proiecte, daca oamenii intreaba. In plus, cum spuneam, se pot uita in dosare.

   De asemenea, oamenii pot fi invitati sa se implice in proiectele noastre, ca voluntari. Pot chiar completa contracte de voluntariat, pe care le voi semna eu ulterior. Ne intereseaza in primul rand sa avem o echipa completa pentru luarea cartilor in evidenta.

   Daca stam cate doi, in echipa, la Bookfest, e si mai placut.:)

   Draga Rodica, te rog nu uita de casa de marcat.

   Va pup,
   Alina  • Show all 9 messages in this topic