Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [AQ_NFS] String Product_Name

Expand Messages
  • Cleadie B
    Thanks for your reply. I haven t tried the defragment yet, as things seemed to be working O K at the moment, and I had a project I had to get finished. I will
    Message 1 of 3 , Mar 28 5:25 AM
    • 0 Attachment
      Thanks for your reply. I haven't tried the defragment yet, as things seemed to be working O'K at the moment, and I had a project I had to get finished. I will try your method later and see what happens.

      Again Thanks, Cleadie B




      ________________________________
      From: "tomhuber.yah@..." <tomhuber.yah@...>
      To: AQ_NFS@yahoogroups.com
      Sent: Wednesday, March 27, 2013 10:58:52 AM
      Subject: Re: [AQ_NFS] String Product_Name


       
      It sounds like you may have a computer with a badly fragmented hard
      disc (the most common problem when an installation fails on only one
      machine). Either that, or the system has "dll h*ll", which plagued
      early versions of Windows, and still can be a problem.

      Defragment your hard disc (Windows provides a utility, found when you
      pull up the properties of the disc and then select Tools...
      Defragment.

      If that doesn't resolve the installation problems, then I strongly
      suggest you take a look at some kind of PC optimizing tool, preferably
      one that is free and will uninstall completely after you use it. I
      have a favorite, but I'm on the road right now with my Win 7 laptop
      and don't have access to my XP machines where the product is needed.
      My Win 7 computer does not exhibit some of the problems my XP
      computers did.

      I also strongly recommend getting rid of any add-on "toolbars" from
      Google, Yahoo, etc., largely because they can use a lot of resources
      that may impact how well a new program installs on the computer.

      Good luck,

      Tom

      On Wed, 27 Mar 2013 06:25:34 -0700 (PDT), you wrote:

      >The last time I installed updates for AQ I got the following message - repeatedly flashing -
      >
      >String Product_Name was not found in string table
      >
      >I eventually got the program to work, but today I tried to upload the Basic AQ program to show a friend what the difference was between Basic and full. (What functions work and what will not work.) And I got the same message. This time the program did not load.
      >
      >Cleadie B
      >
      >[Non-text portions of this message have been removed]



      [Non-text portions of this message have been removed]
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.