Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

All Categories - All/Cultures & Community/By Language/Albanian/

All
/Albanian

  Groups List

 • Mirsevine ne toplisten informative-kulturore ne gjuhen Shqipe Albemigrant .Kjo listë është ngritur pa dallim feje krahine apo ideje dhe ka si qellim bashkimin e shqiptareve nëper bote,mbrojtjen e gjuhes shqipe dhe trashgimnine e saj nga brezat qe po lindin...
  134 members Last activity Mar 30
 • Ne kete Yahoo Grup do te merrni njoftime per aktivitetet qe do te organizohen ne Britanine e Madhe. Ky shtet i huaj na jep mundesine ne shqiptareve te shprehim " Deshirat, enderrat, traditat tona". Per krenarine tone se jemi dhe ku do qe te veme do mbetemi shqiptar, ky grup...
  622 members Last activity Jan 30
 • Mire se vini tek Burreli Grup, ky grup liste eshte krijuar per matjanet qe te lajmeroheni per gjerat e reja qe do te vendosen ne faqen Burreli On Line Per cdo gje mund te kontaktoni ne albanian_webmaster@yahoo.co.uk Ky grup list eshte sponsorizuar nga http://www.albsatuk.com dhe...
  396 members Last activity Jan 30
 • Fetching Sponsored Content...
 • ZOT I MADH DHE I VERTETE! MOS NA LERE KURRE NE MUNDIM E NE NEVOJE. ZOT ! FALI SHQIPERISE DHE SHQIPTAREVE, Q...
  1140 members Last activity Mar 29
 • Te dashur bashkefshatre qeparotas dhe miq te qeparotasve! Kudo qe jeni neper bote. Mirse erdhet ne Grupin "QEPAROI" ne Internet. Jeni te ftuar qe ne cdo kohe te jemi te lidhur me njeri tjatrin dhe te komunikojme here mbas here per cdo gje qe...
  544 members Last activity 2:41 AM
 • Liste e lire, gjithkush mund te dergoje mesazhet e veta ne kete liste.No Spam Please!Thank You! THE MODERATORS GROUP
  149 members Last activity 2:41 AM
 • Në emër të Zotit shpallim paqen dhe vëllazërimin mbi dhe'. (Harrojmë se Zoti nuk jemi ne). V.Ziko Anëtarë, miq e të tjerë të Klubit Bota e Re. Për...
  55 members Last activity 3:09 AM
 • Miresevini ne forumin virtual femeror Pan Albanian Women Network=PAWN WELCOME TO PAWN- "Pan Albanian Women Network"- Per te derguar krijimtari te mirefillte letrare, si proze, poezi...
  127 members Last activity 2:41 AM
 • Faqe personale e krijimtarise se Raimonda Moisiut
  2 members Last activity 2:41 AM
 • Ne lame Shqiperine tone te dashur dhe u shperndame ne kontinentet e larget....Por jo per shume kohe! Se shpejti te gjithe do te kthehemi ne token tone se atje "eshte balta me e embel se mjalta"
  133 members Last activity 4:10 AM