Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

  Groups List

 • Grupi Patriotik Atdhetar Çamëria eshte organ i Shoqerive Politike Atdhetare Çamëria ne Diaspore. Qellimi i ketij grupi eshte informimi, sensibilizimi dhe MOBILIZIMI i publikut shqiptar...
  1608 members Last activity Nov 26
 • Grupi Patriotik Atdhetar Çamëria eshte organ i Shoqerive Politike Atdhetare Çamëria ne Diaspore. Qellimi i ketij grupi eshte informimi, sensibilizimi dhe MOBILIZIMI i publikut shqiptar...
  79 members Last activity Nov 27
 • Massachusetts Albanians
  688 members Last activity Nov 23
 • Fetching Sponsored Content...
 • A cyber-visit to the little known paradise of Albania, Land of the Eagles. A romantic viewpoint to the world's best kept secret: Albania. Hidden behind the wall of isolation, a curtain of political tragedy, and jealously guarded by...
  40 members Last activity Nov 27
 • Albanian Christian Medical and Dental Association Shoqata e Mjekëve dhe Dentistëve të Krishterë Shqiptarë
  66 members Last activity Nov 24
 • ZOT I MADH DHE I VERTETE! MOS NA LERE KURRE NE MUNDIM E NE NEVOJE. ZOT ! FALI SHQIPERISE DHE SHQIPTAREVE, Q...
  1138 members Last activity Nov 27
 • * 1886: The first immigrant from Albania to America, Koli Kristofer, arrives in Boston. *1892: Koli Kristofer (later ordained as a priest), after returning to Albania...
  100 members Last activity Nov 9
 • A place where you can chat with 30-40 other Albanians around the world. You will find more info at http://www.albusa.com
  426 members Last activity Nov 20
 • ARS eshte e vetmja Reviste Letrare Shqiptare qe del njekohesisht ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Mal te Zi. ARS is the only Albanian Literary Review that...
  118 members Last activity 5:03 AM
 • Qellimi i Shoqates Shqiptare te Informatikes (ShoShI) eshte te inicioje, inkurajoje dhe te marre pjese ne zhvillimin e shkencave informatike ne sistemin arsimor dhe shkencor te vendit, ne nxitjen dhe pershpejtimin e aplikimeve te ketyre shkencave ne cdo aspekt te ekonomise se vendit, si dhe te...
  304 members Last activity Nov 19